Kontakt

Dragi moji Hrvati. Pokušavao sam 14 godina brisati granice između nas i naših država. Odgovarao sam  na pitanja čitatelja iz Zagreba, Zadra, Osijeka, Splita, Rijeke, Mostara, Sarajeva i to preko reda. Uvijek mi je bilo drago što me cijenite i čitate, mada političari čine sve što je moguće da se što slabije razumijemo. Novinari u Hrvatskoj, BiH i Srbiji su poniženi, ucijenjeni i pod strogom kontrolom. Ja sam odbio i odbijam slati tekstove na autorizaciju (prevedeno: zastupnik izbaci iz teksta sve što mu nije po volji), a gotovo sve kolege u regiji to rade. Ja sam čvrsto odlučio da pomognem svakom Hrvatu, Bošnaku ili Srbinu da za svoj novac kupi, prije svega najsigurniji auto za svoju porodicu, ujedno i najbolji auto. Najbolji novinari u Hrvatskoj, Srbiji ili BiH, kad je riječ o automobilima, nisu urednici. Mnogima su vrata samo odškrinuta ili poptuno zatvorena, jer je objektivan novinar u našem okruženju nepoželjan poput poplave. Najbolji portal u regiji, N1info.com za koji pišu i rade najbolji novinari u BiH, Hrvatskoj i Srbiji je nešto najbolje na ovim prostorima. TV N1 i njihov portal ruše sve prepreke nerazumijevanja među nama.

Ja imam tu čast da uređujem rubriku Automobili na N1 za koju će pisati najobjektivniji novinari iz Hrvatske. Na mojim portalima čitajte moje tekstove: najboljiato.com, autoveb.com, testoviautomoila.net, testoviautomobila.rs i, naravno, na N1.info. Provozajte automobile na probnim vožnjama koje smo mi već testirali, opisali i donesite svoj sud jesmo li do kraja iskreni ili ne.

Velika hvala svim čitateljima iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i, naravno BiH koji su me svih ovih godina podržavali i čitali, davali ogromnu energiju da ne posustanem u ideji da svakom testiranom automobilu trebam pronaći i potom napisati baš sve mane. Države koje nam prodaju svoje automobile za robu proizvedenu u našoj regiji traže dlaku u jajetu i ne samo da je traže, već je i “podvaljuju”. E, kad je tako, onda će svi Hrvati, Bošnjaci, i Srbi biti temeljno informranii kakve automobile nam žele prodati. Dubravko Kuleš i Goran Vrhovec su uvjerljivo najobjektivniji novinari u Hrvatskoj s puno  iskustva. I njihove tekstove ćete čitati na ovom portalu i na svim mojim drugim web stranicama, ali i na N1info.com.

Ja sam za mir i razumijevanje. Ako ste puni mržnje i niste iskreni ljubitelji automobila, na pogrešnom ste mjestu. Svima želim da jednoga dana u garažu parkiraju auto svojih snova ta da svim srcem vole automobile.

Vaš Aleksandar Todorović, glavni urednik:
Autoveb.com
Najboljaiuto.com
Testoviautomobila.rs
Testoviautomobila.net  (Hrvatska)
autor rubrike Automobili na N1info.com

Pošaljite nam poruku!