Gold Point event – Crikvenica – 20-22 Svibanj

Gold Point event osmišljen je kao trodnevna manifestacija koja će se održati u gradu Crikvenici pod visokim pokroviteljstvom Grada. Organizator eventa je Auto Klub Gold Point, a event se održava u svibnju od 20-22.05.

Pored bogatog i sadržajnog programa za sve posjetitelje i natjecatelje izdvajamo:

·         GP Adria Route – koja će svim vlasnicima premium modela pojedinog proizvođača (npr. RS/GTi/STi/R/M itd…) ponuditi vožnju izazovnim rutama uz prekrasan krajolik, a da pri tome mogu isprobati mogućnosti svog vozila na siguran način odnosno svojevrsni cestovni „rally“;

logo-tst-hr

·         GP Off Road Route – off road vožnja zanimljivim rutama kojih će biti lakših ali i zahtijevnijih;

off-road-gold-point

·         GP Old`n`Gold – oldtimer defile i izlaganje;

·         GP Style Show –  style natjecanje za sve modificirane automobile

·         GP dB Drag Show – car audio natjecanje

·         GP Party – eksluzivni party za sve sudionike i posjetitelje sa bogatim programom

gold-point-crikvenica

Najavljen je velik broj sudionika kako iz Hrvatske, tako i susjednih zemalja (BiH, Austrija, Slovenija, Njemačka) odakle se očekuje i nekoliko posebno pripremeljnih vozila za izlaganje.

Pored navedenih kategorija omogućen je izlagački prostor za tvrtke partnere kao i prateću automobilsku industriju i koncesionare vozila.

Više informacija kao i ponuđene pakete moguće je pogledati na službenoj web stranici: www.goldpoint.com.hr gdje se i svi zainteresirani mogu prijaviti za sudjelovanje. Pratiti nas možete i na društvenim mrežama: facebook, instagram, youtube.

Gold Point jedinstven je projekt u regiji sa ciljem okupljanja svih auto entuzijasta na jednom mjestu. Ljubitelj ste off roada i rođeni avanturist, volite pogledati “nabrijane” i modificirane automobile ili pak jednostavno uživate u brzoj vožnji prekrasnim putopisnim cestama!? Upravo Gold Point nudi sve to sa ciljem cjelodnevnog druženja, razmjene iskustva i sklapanja novih prijateljstva u jednom od najljepših malih primorskih gradova – Crikvenici.

Nadohvat ruke dolazili iz srednje Europe ili bilo kojeg grada u Hrvatskoj, Crikvenica je veliko prometno čvorište i najbliži izlaz prema moru za sve koji žele osjetiti dašak svježeg morskog zraka. 35 km udaljen od grada Rijeke, ovaj gradić u Kvarnerskom zaljevu spreman je sredinom svibnja ugostiti sve auto entuzijaste.

20.- 21. – 22.05.2016. godine, Crikvenica iz živopisnog turističkog grada postaje “zlatna točka” auto entuzijasta. Pripremite se za veliku izložbu i natjecanje style scene kako hrvatskih tako i regionalnih auto zaljubljenika, avanturu vožnje divljinom ili pak zatvorenim dionicama lokalnih cesta uz izlaganja novih modela automobila i prateće industrije do mnogih drugih iznenađenja.

2 komentara

  1. Anto

    Crikvenica je uistinu jedna od najunverzalnijih destinacija u Hrvatskoj, pa koji grad pruža sva ta događanja, manifestacije, ljetne pozornice, sajmove jagoda, prelijepe plaže itd… Samo da se nadovežem prošle godine samo rezervira smještaj sa bazenom na Apartmani Crikvenica http://www.apartmani-crikvenica.com , apartman je imao prekrasni pogled na more i bio je udaljen 200 metara od centra grada. Svako večer provodio sam vrijeme u gradu, tako da sam shvatiio d a jhe Crikvenica jedna od ljepših i boljih destinacija za ljetovanej u Hravtskoj. Nekada davno ljetovao sma i u Dalmaciji ali to zaista nije to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *