Medijska prezentacija Mitsubishijevih vozila

U zagrebačkom hotelu Westin Mitsubishi je predstavio ‘botoxirane’ modele Space Star i Outlander PHEV.

Novi SPACE STAR MY16 obradovao je na prezentaciji verne kupce brenda Mitsubishi. Redizajnirani Space Star modelske godine 2016 je prvi put predstavljen u Los Angelesu na Auto Showu, a za europsko tržište u Bruxellesu na European Motor Showu. Mitsubishi Motors je treća marka po rastu prodaje na europskom tržištu (od 57%), a Space Star je ostvario značajni porast od 81%. Hrvatskoj javnosti ovaj će model biti predstavljen na Zagreb Auto Showu u travnju 2016. godine.
Mitsubishi Space Star 2016 dolazi s novim dizajnom prednjeg i stražnjeg dijela vozila uz visoko učinkovite 3-cilindarske benzinske motore (1.0L i 1.2L) te inovativni Mitsubishijev sustav varijabilnog upravljanja ventilima. Na hrvatskom tržištu su dostupni modeli s jačim motorom.

 

 

 

logo-tst-hr

Više od riječi pokazuje prezentacija u prilogu, koju su realizirali predstavnici tvrtke LMG Autokuća d.o.o., hrvatskog zastupnika japanske marke. – Space Star postaje vrlo konkurentan i u pravoj nižoj klasi (B-segmentu), a Outlander PHEV zasigurno će se pokazati najuspješnijim hibridnim SUV-om na našem tržištu, naglasio je Branko Kondić, direktor marke.

space star

space

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *