NOVI DS 4 I DS 4 CROSSBACK U HRVATSKOJ!

Novi DS 4 i DS 4 Crossback su rođeni. DS 4 od svog je lansiranja prodan u 115 000 primjeraka, a sada mu novi uzlet daju Novi DS 4, dinamična i elegantna kompaktna limuzina za klijente koji su u potrazi za doživljajima i užitkom u vožnji, te nova jedinstvena izvedba DS 4 Crossback pustolovnog i profinjenog izgleda s povišenim podvozjem. Piše: Zoran Levačić http://360drive.com.hr/.

PEUGEOT na Salonu automobila u Parizu 2016.: SUV ofenziva i 3 svjetske premijere

logo-tst-hr

Ta dvostruka ponuda odgovor je marke DS na očekivanja klijenata segmenta vrhunskih kompaktnih limuzina. Taj je segment obogaćen pojavom novih izvedbi snažnog karaktera. Crossoveri sada čine 30 % tržišta vrhunskih kompaktnih limuzina.
DS utjelovljuje avangardan duh. Kod modela DS 4, taj se duh odražava u našoj ponudi dviju izvedbi: nove vrhunske kompaktne limuzine i jedinstvene karoserijske izvedbe: DS 4 Crossback, pustolovnog i uglađenog stava. Takvom komplementarnom ponudom marka DS potvrđuje svoj cilj i ispunjava očekivanja klijenata”, Yves Bonnefont, glavni direktor marke DS.

Fluidne, dinamične i elegantne linije, kromirani elementi na karoseriji, snažni i učinkoviti motori… Novi DS 4 ima sve adute vrhunske limuzine, a dvobojna kombinacija karoserije i krova donosi mu dašak osobnosti, što je jedinstvena ponuda u tom segmentu. Svojom profinjenom i ekskluzivnom unutrašnjosti koja se može još više personalizirati, Novi DS 4 nameće se kao dostojan nasljednik tradicije automobila DS, koji su se oduvijek odlikovali avangardnim duhom, karakterom, profinjenošću i najnaprednijom tehnologijom. Novi DS 4 jest i bit će jedinstvena i nezaobilazna ponuda u segmentu vrhunskih kompaktnih limuzina.

DS 4 Crossback istinski je svestran automobil. Njegov duh uglađenog pustolova odražava se u povišenom podvozju, velikim crnim kotačima te posebno u oblogama blatobrana i krovnim nosačima.

Tako Novi DS 4 i DS 4 Crossback savršeno utjelovljuju automobile DS koje krasi:

  • snažan identitet naglašen novim prednjim krajem (prednja maska DS Wings izravno preuzeta s konceptnog automobila Numéro 9, i nova svjetla DS LED VISION),
  • snažni motori s emisijama CO2 od 97 g/km do 128 g/km,
  • te naposljetku profinjenost armaturne ploče i obloga na vratima presvučenih kožom napa, te presvlake sjedala u obliku narukvice ručnog sata od poluanilinske kože, ekskluzivne značajne Marke DS.

Ti su modeli svjetsku premijeru imali na Frankfurtskom salonu automobila 2015., a od 1. prosinca 2015. počinje prodaja na hrvatskom tržištu.

GAMA U HRVATSKOJ:

Novi DS 4 u ponudi je s tri razine opremljenosti: Chic, So Chic i Sport Chic. U ponudi su dva benzinska motora PureTech 130 S&S BVM6 i THP 165 S&S eat6, te tri dizelska BlueHDi 120 S&S BVM6, BlueHDi 150 S&S BVM6 i BlueHDi 180 S&S EAT6 motora.

Novi DS 4 Crossback u ponudi je s razinom opremljenosti Sport Chic, s benzinskim THP 165 S&S EAT6 motorom i dizelskim BlueHDi 120 S&S BVM6 i EAT6 te BlueHDi 180 S&S EAT6 motorima.

ds4-test

JEDAN MODEL, DVIJE IZVEDBE

Od samog lansiranja DS 4 bio je jedinstveno ostvarenje nagrađeno prestižnim titulama „Najljepšeg automobila godine” i „Najljepše unutrašnjosti” na Međunarodnom festivalu automobila, a tim putem i nastavlja uz dvije različite i komplementarne izvedbe: Novi DS 4, vrhunska, dinamična i profinjena limuzina, te DS 4 Crossback, čiji je karakter u duhu uglađenog pustolova zahvaljujući podvozju povišenom za 30 mm, velikim crnim kotačima i posebnim pustolovnim elementima karoserije (oblogama blatobrana, spojlerima i krovnim nosačima).

Novi DS 4: profinjen i jedinstven po mogućnostima personalizacije, stilu i dinamičnosti

Novi DS 4 nudi jedinstven oblik, fluidne, oblikovane i elegantne linije, posebno uz kromirane elemente na karoseriji (prednja maska te prednji i stražnji odbojnik, bočne letvice, okviri stakala…). Novog, snažnijeg stava, naglašenog širokim kotačima smještenim u kutovima vozila te prepoznatljivog stila (sjajnog), Novi DS 4 ima sve adute vrhunske limuzine i jamči doživljaje i užitak u vožnji.

Personalizacija je zaštitni znak svih automobila DS. Prisutna je bila već na modelu DS 3, a sada je u ponudi i za Novi DS 4. Uz izbor četiri boje krova i spojlera (crna Perla Nera, Whisper, plava Virtuel, narančasta Tourmaline) i mogućnosti kombiniranja s ponuđenim ukrasnim elementima – osvrtnim zrcalima i poklopcima kotača, Novi DS 4 uvodi vlastitu viziju dvobojnog izgleda. Tako se dobiva čak 38 mogućih kombinacija boja krova i karoserije (četiri su nove boje: plava Encre, narančasta Tourmaline, siva Artense i crvena Rubis). Zahvaljujući toj ponudi jedinstvenoj u segmentu vrhunskih kompaktnih limuzina, klijent može oblikovati vlastiti automobil i prilagoditi ga svojoj osobnosti i stilu.

Više na 360drive.com.hr

360logol

PEUGEOT na Salonu automobila u Parizu 2016.: SUV ofenziva i 3 svjetske premijere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *