Renault na Zagreb Auto Show

Renault je premijerno na Zagreb auto showu 2016. predstavio Novi Renault Scenic, Renault Talisman i Renault Talisman Grandtour. Megane IV kao najbolji auto u klasi, je bio najazanimljiviji za kupnju.

Foto: Branka Todorović, Testoviautomobila.net

logo-tst-hr

Na zagrebačkom Auto Showu 2016. Renault predstavlja cijelu obnovljenu paletu svojih osobnih i gospodarskih vozila.

novi-scenic-zagreb

Na Renaultovu štandu u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma izloženi su svi modeli Renaultove palete osobnih vozila: dobro poznati gradski auti Twingo i Clio, mali crossover Captur i njegov veći brat Kadjar, veliki luksuzni crossover Espace, te nedavno lansirani kompakt srednje klase Mégane u tri inačice.

renault-zagreb-show-2016

Kao posebne zvijezde na štandu zablistat će 2 izvedbe novog Renault Scénica, upravo pristigle s međunarodnog Salona u Ženevi, koje će najaviti početak prodaje toga modela u Hrvatskoj u jesen 2016. Povrh toga, na štandu posjetitelje dočekuje još jedna hrvatska premijera: Renault Talisman i njegova karavanska izvedba Renault Talisman Grandtour čiji se dolazak na domaće tržište očekuje u svibnju ove godine.

Na vanjskom štandu ispred Paviljona 5, Renault će izložiti i nekoliko najreprezentativnijih modela svojih gospodarskih vozila, pa će tako biti prikazani mali gradski dostavni auto Renault Clio Société, Kangoo Express Maxi s produženom kabinom, Master furgon i Master šasija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *