Trailer za Klarksonov Grand Tour: izgleda fantastično!

Jučer se pojavio trailer u kojem se može vidjeti mnoštvo superuautomobila uključujući LaFerrari, Porsche 918 i Mclaren P1, izgled najavljivanih šatora sa publikom ali i mnoštvo zabavnog sadržaja.

Da li je Auris bolji od Mazde 3 i ceed-a?

Gotovo: Ukidaju registraciju na dizelaše?

2-testovi-automobila-720x160px-1

Saznalo se da su za uvodnu scenu potrošili čak 3,2 milijuna dolara, a sada je na youtubeu osvanuo prvi pravi trailer za dugoočekivani Grand Tour, a ako je vjerovati traileru, čeka nas usitinu vrhunska emisija.

Ferrari LaFerrari, Porsche 918, Mclaren P1, Alfa 4C-Spider, Mazda MX5, Aston Martin Vulcano, Rolls Royce Dawn, Dodge Challenger neki su od autiju koji se pojavljuju u traileru.

Visok budžet omogućio je snimanje uz najjaču tehnologiju na impresivnim lokacijama poput Kalifornijske pustinje i Bahama. Budući da u traileru možemo vidjeti svašta, od pucanja sa tenkom do vožnje jet ski-a, sigurni smo kako je voditeljski trio uz odlične testove automobila pripremio i mnoštvo popratnog zabavnog sadržaja u čemu su oduvijek bili eksperti. Možemo samo zamisliti kako se u BBC-u osjećaju dok gledaju trailer…

POGLEDAJTE VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *